Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Pulsmetry.cz veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Pulsmetry.cz s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás

Pulsmetry.cz - Pardubice
OC Grand
Náměstí Republiky 1400
Pardubice

Zásilkovna - Pardubice Třída Míru 62 (Santé)

Pulsmetry.cz - Praha 1
OC Černá Růže
Na Příkopě 853 / 12
110 00 Praha 1


Tel.: +420 776 645 086
E-mail: info@pulsmetry.cz


Nakupujte výhodně s Cofidisem

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line, v případě technického výpadku pak nejpozději do
48 hodin.

© 2019, Pulsmetry.cz – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Výměna odkazů | Mapa stránek

eBRÁNA | B2C Brána |

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky

Pobočka Pardubice
OC Grand  
Nám. Republiky 1400
530 02 Pardubice

Pobočka Praha 1
OC Černá Růže
Na Příkopě 853/12
110 00 Praha 1

Otevírací dobu najdete v kontaktech

Využíváme také síť výdejních míst Zasilkovna.cz a Uloženka.cz

Infolinka : +420 776 645 086
E-mail : info@pulsmetry.cz
Facebook : pulsmetry

Rychlý kontakt