Garmin Connect

Garmin Connect

Ať už jste na mobilním zařízení nebo na webu, tréninkový deník Garmin Connect je ten pravý nástroj pro sledování, analýzu a sdílení údajů a fitness aktivit ze zařízení Garmin. Garmin Connect umí vyhodnotit a zaznamenat nejen sportovní aktivity, ale také spánek, celodenní úroveň stressu, celkovou denní aktivitu (počet kroků, nastoupaná patra, minuty intenzivního pohybu), celodenní průběh srdečního tepu, hmotnost (včetně procenta tuků. vody. BMI...), spálené kalorie (aktivní i pasivní) a řadu dalších informací.


Přehled vašeho dne
Ve službě Garmin Connect si můžete snadno zobrazit důležité údaje a záznamy o zdraví. Zvolte si, co a v jakém pořadí chcete vidět. Zároveň získáte k dispozici podrobnější analýzy. Zobrazujte si týdenní, měsíční a roční průměry statistik, historii sledování oblíbených aktivit a další údaje.


Včerejšek je minulostí
Služba Garmin Connect vám poskytne všechny nástroje potřebné k tomu, abyste svůj trénink posunuli na vyšší úroveň. Trenér Garmin nabízí tréninky, které se přizpůsobí vašim schopnostem, individuální tréninkové rady a užitečné články a videa.


Sledujte své aktivity
Ať už běháte, plavete, jezdíte na kajaku nebo posilujete, ve službě Garmin Connect můžete vše monitorovat. Statistiky zaznamenané během každé aktivity vám umožní zanalyzovat svůj výkon a příště se zlepšit.

Spojte se s přáteli
Službu Garmin Connect si více užijete s přáteli. Můžete spolu soutěžit v krokových a vzdálenostních výzvách, vytvářet skupiny nebo se vzájemně povzbuzovat pomocí "lajkování" a komentářů. Za úspěchy můžete získávat odznaky a porovnávat je s přáteli.