FUELWISE™

UDRŽTE SI ENERGII BĚHEM DLOUHÉHO TRÉNINKU

Když se účastníte dlouhého tréninku nebo závodu, je důležité dbát na udržení energetické hladiny a dostatečnou hydrataci. FuelWise™ je inteligentní asistent při doplňování živin, který vám pomůže najít optimální způsob doplňování energie, abyste vydrželi a dokázali ze sebe dostat to nejlepší.

NESAHEJTE SI NA DNO SVÝCH SIL
Zapomínáte na cestě doplňovat živiny? Inteligentní připomenutí doplňování živin vám řekne, kdy je čas načerpat energii, a pomáhá vám udržet během tréninku dostatečnou hladinu energie.

VÍTE, CO SI VZÍT S SEBOU
FuelWise vám poskytne odhad potřebné spotřeby energie během tréninku, takže budete vědět, kolik si toho s sebou vzít.

NAJDĚTE OPTIMÁLNÍ ZPŮSOB NAČERPÁNÍ ENERGIE PRO SVÉ TĚLO
FuelWise vám nabízí personalizovaný model doplňování živin, který si můžete upravit podle svých individuálních potřeb tak, aby pro vaše tělo fungoval optimálním způsobem.

BUĎTE PLNÍ ENERGIE S INTELIGENTNÍM PŘIPOMENUTÍM DOPLŇOVÁNÍ SACHARIDŮ.
FuelWise™ automaticky spočítá, kolik sacharidů potřebujete k tréninku. Sleduje váš výdej energie při tréninku a upravuje automatická připomenutí doplnění živin tak, aby odpovídalo vaší spotřebě. Budete se tak cítit plni energie až do konce.

NASTAVTE SI PŘIPOMENUTÍ DOPLŇOVÁNÍ TEKUTIN PRO OPTIMÁLNÍ HYDRATACI
Můžete si také nastavit připomenutí doplňování tekutin ve zvolených intervalech a FuelWise™ zajistí pravidelnou hydrataci.

VĚDECKY PODLOŽENO
Schopnost trávení sacharidů během fyzické aktivity je velmi individuální. Právě proto bere FuelWise při výpočtu frekvence připomenutí doplňování živin v úvahu frekvence tréninku a další fyzikální parametry s doporučenou rychlostí příjmu sacharidů. Připomenutí také přizpůsobuje podle délky a intenzity tréninku.

JAK FUELWISE FUNGUJE
Před zahájením tréninku si nastavte odhadovanou délku a intenzitu. FuelWise odhadne množství potřebných sacharidů a bude vám automaticky připomínat jejich doplňování.

Připomenutí si můžete také nastavit manuálně tak, aby se opakovalo ve zvolených intervalech.