Garmin HRM-Pro: nejpokročilejší hrudní pás

Trénink s hrudním pásem

Garmin uvedl na trh zatím nejlépe vybavený hrudní pás pro měření nejen tepové frekvence. Díky duálnímu přenosu ANT+ a Bluetooth Low Energy Vám umožní mnohem lepší konektivitu než jeho předchůdce HRM-Tri. Snímač můžete připojit nejen s GPS hodinkami Garmin, ale také s aplikacemi jako Zwift nebo kompatibilním fitness vybavením.

Kromě srdeční frekvence zachytí HRM-Pro dynamiku běhu, která vám pomůže vylepšit formu. To zahrnuje metriky, jako je vertikální oscilace, doba kontaktu se zemí, délka kroku, vertikální poměr a další.

Ukládejte a předávejte svá data

Když jsou vaše hodinky mimo dosah, ukládá zařízení údaje o srdečním tepu během plavání nebo jiných aktivit, a poté je po dokončení aktivity odešle do vašich hodinek. Uloží také kroky, kalorie a minuty intenzivní aktivity a poté je synchronizuje také s vašimi hodinkami.

Užijte si pohodlí

HRM-Pro je vybaven malým a lehkým modulem pro sledování srdečního tepu, který není širší než šířka měkkého a pohodlného popruhu. A nebojte se, že vám dojde šťáva. Uživatelem vyměnitelná knoflíková baterie vydrží až jeden rok.