Volchem Protein Break - White 360 g
Vylepšete si snídani nebo svačinku o chutný zdroj bílkovin. Protein Break je bez lepku. Proteinové křupavé kuličky v bílé čokoládě si můžete vychutnat na mnoho způsobů. Vhodný pro vegetariany. Doplněk stravy se sladidlem a cukry, 5 %.
Protein Break White jsou proteinové kuličky obsahující 40% sójové bílkoviny a velmi nízký obsah rychlých cukrů (2 g v jedné 30 g dávce). Kombinace vysokého podílu bílkoviny a rostlinných tuků navozuje pocit sytosti. Obsah laktózy je velmi nízký. Neobsahuje lepek.
K dispozici je i Protein Break Dark zcela bez laktózy, lepku a živočišných produktů - Cukr 0,1 % v dávce.
Sója použitá pro výrobu Protein Breaku nebyla geneticky modifikována. Při výrobě nejsou používány ani ztužené tuky nebo chemické stabilizátory.
Protein Break můžete přidat do mléka nebo jeho rostlinných alternativ. Vynikající je kombinace s jogurtem nebo ovocem. Určitě najdete mnoho dalších chutných kombinací. Přejeme Vám dobrou chuť a hezký den :-)
Složení: bílá čokoláda – 32%,(sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), sójový protein 40 %, aroma.
Kosher, Halal, Vegetarian, Gluten Free
Příchuť: bílá čokoláda, nově pistacie - ta je oproti bilé čokoládě, která chutná spíše jogurtově, jemnější a chuťově sladší. Složení však mají stejné.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah slunečního záření. Nevystavujte vlhkosti a mrazu.
Upozornění: Není vhodný pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Nejedná se o náhradu pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Alergeny: vyznačeny tučně ve složení
Minimální trvanlivost: viz datum uvedený na obalu.
Dovozce a výhradní zastoupení pro ČR: ARP Servis s.r.o., Mezi Mosty 1845, 530 02 Pardubice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lehce stravitelné proteiny s nízkým nebo nulovým obsahem laktózy |
---|---|
EAN: | Zvolte variantu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.