Vybíráme chytré hodinky podle sportu

Uvažujete nad tím, že si pořídíte chytré hodinky, které budou monitorovat vaše sportovní aktivity, a chcete takové, jež budou navrženy na míru vašemu nejoblíbenějšímu sportu? Ať už nedáte dopustit na běh, horskou turistiku, cyklistiku nebo třeba plavání, na trhu najdete řadu chytrých pánských i dámských sportovních hodinek, které nabízejí specifické funkce pro daný sport.

Výběr chytrých hodinek podle sportu

Ve chvíli, kdy napíšete do vyhledávače chytré hodinky dámské nebo chytré hodinky pánské, zobrazí se vám nespočet modelů sportovních hodinek, které se liší svým designem, materiálem, funkcemi i cenou. Jak se tedy v této záplavě chytrých hodinek zorientovat a vybrat takové, které vám dokonale sednou? Výběr můžete zúžit tím, že se porozhlédnete po hodinkách určených ke konkrétnímu sportu.

Běžecké chytré hodinky

Je vaší největší vášní běh? V kategorii běžeckých chytrých hodinek si jistě vyberete ty pravé. K nejčastějším funkcím chytrých hodinek na běhání patří měření tepové frekvence, měření trasy a také měření celkového výkonu. Některé hodinky vám dokonce vytvoří tréninkový plán na míru nebo jsou vybaveny podrobnými běžeckými mapami.

Na trhu najdete běžecké hodinky jak pro začátečníky, tak i pro profesionální běžce. Většina modelů je spojena hned s několika sportovními režimy, takže hodinky využijete i při jiných sportech než jen při běhu.

Přečtěte si článek na téma výběru hodinek na běhání.

Tipy na nejlepší chytré hodinky na běh

Abychom vám výběr chytrých hodinek na běh usnadnili, představujeme vám tři modely hodinek Garmin, jež se těší celosvětovému úspěchu.

Garmin Forerunner 265s: Chytré GPS hodinky Garmin Forerunner 265s s vysoce jasným AMOLED displejem vynikají nízkou váhou, příznivou cenou a celou řadou funkcí, mezi které patří i doporučení tréninku a regenerace a vestavěný hudební přehrávač.

Garmin Forerunner 965: Pokud hledáte kvalitní běžecké hodinky s nízkou hmotností, dlouhou výdrží baterie a s velkým AMOLED displejem, budou pro vás hodinky Garmin Forerunner 965 jako stvořené.

Garmin Forerunner 255s: Hodinky, které perfektně sednou i na útlé dámské zápěstí? Hodinky Garmin Forerunner 255s, které se vyznačují jednoduchým ovládáním i všestranným sportovním využitím. Podívejte se na další modely dámských chytrých hodinek.

Smart hodinky na plavání

Pokud nedáte dopustit na plavání, pak se pravděpodobně budete poohlížet po plaveckých chytrých hodinkách. Plavecké hodinky, které poskytují detailní informace o vašem výkonu, například v podobě uplavané vzdálenosti, vybírejte podle stylu plavání i voděodolnosti. Pro běžné plavání jsou vhodné hodinky s voděodolností 5 ATM a více, pro šnorchlování sáhněte po modelech s voděodolností alespoň 10 ATM.

pulsmetry-vyber-hodinek-podle-sportu-02
Vodotěsné chytré hodinky poskytují plavcům řadu praktických funkcí.

Tipy na nejlepší chytré hodinky pro plavce

Jaké vodotěsné chytré hodinky vám udělají při plavání obrovskou službu?

Garmin Tactix 7: Hodinky Garmin Tactix 7 patří k sportovním outdoorovým GPS hodinkám s taktickými funkcemi, které svou odolností splňují přísné vojenské standardy.

Polar Vantage V2: Vodotěsné chytré hodinky s GPS Polar Vantage V2 se pyšní lehkým a elegantním designem a řadou praktických funkcí, jako jsou například výkonnostní testy nebo sledování regenerace.

Garmin Epix 2 Glass: Mezi plavci se velké oblibě těší i prémiové chytré hodinky Garmin Epix 2 Glass, mezi jejichž klady patří zářivý AMOLED displej a dlouhá výdrž baterie.

Poradíme podle čeho vybírat hodinky na plavání.

Outdoorové chytré hodinky

Outdoorové chytré hodinky jsou navrženy pro všechny, kteří se věnují aktivitám v přírodě. Využijete je nejen během krátkých procházek přírodou, ale také při dlouhých vysokohorských túrách. Mezi základní funkce outdoorových hodinek patří měření času, výšky, tlaku a teploty. Součástí řady z nich je také například kompas nebo mapy.

Poradíme jak vybrat chytré hodinky na outdoor.

Tipy na nejlepší chytré outdoorové hodinky

Jaké chytré outdoorové hodinky vás zaručeně v přírodě nenechají ve štychu?

Polar Grit X: Outdoorové hodinky Polar Grit X jsou vybaveny GPS, kompasem, výškoměrem a všemi dalšími potřebnými tréninkovými funkcemi. Potěší vás i příznivou cenou.

Garmin Instinct Solar: Pokud chcete odolné hodinky, získají si vás robustní GPS hodinky Garmin Instinct Solar, které svou odolností splňují vojenské normy. Navíc nabízejí speciální funkce pro surfování.

Suunto 9 Baro: Hodinky Suunto 9 Baro jsou jako stvořené pro dlouhá a náročná tréninková dobrodružství i v extrémních podmínkách.

Chytré hodinky na golf

Je vaší nejoblíbenější sportovní aktivitou golf? I v tomto případě vás nabídka sportovních hodinek nezklame. Například pod značkou Garmin najdete hned několik chytrých hodinek na golf, které jsou vybavené i navigací pro golf. Díky hodinkám na golf, jež mají integrované mapy golfových hřišť z celého světa, získáte potřebné informace například o délce úderu nebo tvaru greenu.

pulsmetry-vyber-hodinek-podle-sportu-03
I při golfu oceníte funkce sportovních hodinek.

Tipy na nejlepší chytré hodinky pro golfisty

I pro golfisty máme připravené tři tipy na kvalitní sportovní golfové hodinky.

Garmin Tactix 7: Špičkové sportovní GPS hodinky Garmin Tactix 7 s taktickými funkcemi se vyznačují odolností, jež splňuje vojenské standardy, a vynikají i integrovanou vysoce výkonnou LED svítilnou.

Garmin Quatix 7X: Hodinky, které využijete nejen při golfu, ale také při expedici do hor nebo při dobrodružství na lodi. To jsou chytré jachtařské hodinky Garmin Quatix 7X s plnou sportovní a outdoorovou výbavou.

Garmin Epix 2: Chytré hodinky Garmin Epix 2 jsou vhodnou volbou na sport i do kanceláře. Pyšní se unikátní kombinací zářivého dotykového AMOLED displeje a dlouhé výdrže baterie.

Fitness chytré hodinky

Chytré fitness hodinky využijete při cvičení v posilovně i při venkovních aktivitách. Tyto hodinky vám skvěle poslouží při různých druzích cvičení a změří vaši celodenní aktivitu i kvalitu spánku.

Tipy na nejlepší fitness smart hodinky

Jaké fitness chytré hodinky patří k těm nejoblíbenějším?

Garmin Venu Sq 2 Music: Chytré hodinky Garmin Venu Sq 2 Music využijete nejen při sportu, ale i při každodenním nošení. Díky těmto hodinkám totiž můžete například poslouchat hudbu nebo bezpečně platit prostřednictvím Garmin Pay.

Garmin Venu 2 Plus: Hledáte spojení elegantního designu a řady chytrých i sportovních funkcí? Pak budou trefou do černého hodinky Garmin Venu 2 Plus.

Polar Vantage V2: Nízká hmotnost a elegantní design – to jsou největší přednosti chytrých hodinek Polar Vantage V2.

Inspirujte se jaké parametry oceníte při výběru hodinek na fitness.

Nebo rovnou přejděte na kompletní nabídku fitness hodinek.

Vojenské chytré hodinky

Vojenské neboli military hodinky vás nezklamou ani v extrémních podmínkách. Kromě velkého množství sportovních režimů obvykle přinášejí i detailní navigaci a svou odolností splňují vojenské normy.

Tipy na nejlepší military/armádní hodinky

Přinášíme vám tři tipy na oblíbené vojenské chytré hodinky.

Garmin Tactix 7: Nespočet taktických funkcí, integrovaná LED svítilna a odolnost, která splňuje přísné vojenské standardy. To jsou přednosti hodinek Garmin Tactix 7.

Garmin Instinct Solar: K dalším robustním hodinkám značky Garmin s odolností splňující vojenské normy se řadí hodinky Garmin Instinct Solar, které si vás získají i příznivou cenou.

Garmin Quatix 7 Glass: Hodinky Garmin Quatix 7 Glass nabízejí unikátní kombinaci chytrých, sportovních, outdoorových a zdravotních funkcí.

Podrobný průvodce výběrem vojenských hodinek.

Multisportovní chytré hodinky pro triatlonisty

Chcete hodinky, které nabízejí speciální režim pro triatlon, tedy běh, jízdu na kole a plavání? V tom případě hledejte v kategorii multisportovních hodinek pro triatlonisty, jež zvládnou detailně zaznamenat všechny tyto aktivity.

Tipy na nejlepší multisportovní hodinky pro triatlonisty

S jakými chytrými hodinkami vytvořenými na míru triatlonistům neuděláte krok vedle?

Garmin Forerunner 265: Hodinky Garmin Forerunner 265 propojují nízkou hmotnost, atraktivní design, velký kontrastní displej a plnou sportovní výbavu.

Garmin Forerunner 965: K dalším skvělým hodinkám na triatlon se řadí hodinky Garmin Forerunner 965. Jaké jsou jejich přednosti? Barevný AMOLED displej, lehká titanová luneta i dlouhá výdrž baterie.

Garmin Enduro 2: Chytré GPS hodinky Garmin Enduro 2 se mimo jiné pyšní extrémně dlouhou výdrží baterie, nízkou hmotností i sportovně všestranným využitím, a to včetně triatlonu.

Závěrem

Díky širokému výběru elegantních i ryze sportovních chytrých hodinek pro ženy, muže a děti si dnes každý sportovec může vybrat takové hodinky, které budou do puntíku odpovídat jeho představám. Špičku ve světě chytrých hodinek představuje značka Garmin, jejíž sportovní hodinky se řadí k nejprodávanějším na trhu.

Kompletní nabídka nejen Garmin sportovních hodinek.